احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

واکنش بازار خودرو به رشد دلار | معاملات خودرو قفل شد

  • کد خبر: ۱۳۳۵۶۵
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۱
واکنش بازار خودرو به رشد دلار | معاملات خودرو قفل شد
خودرو مدت هاست که در وضعیت رکود به سر می‌برد، اما سقف شکنی‌های پی در پی قیمت دلار که از هفته گذشته آغاز شده چه تأثیری روی بازار خودرو گذاشت؟ آیا نوسانات ارزی رکود بازار خودرو را می‌شکند؟

موسوی زاده | شهرآرانیوز؛ سایت‌های آگهی خرید و فروش نخستین جایی بودند که به تحرکات بازار دلار واکنش نشان دادند. مشاهدات قیمت‌های درج شده در این سایت نشان می‌دهد فروشندگان خودرو‌های داخلی و خارجی بلافاصله قیمت محصولات خود را با نرخ دلار تطبیق داده اند.

رئیس اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان اتومبیل مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه افزایش قیمت دلار سبب رشد قیمت خودرو‌های داخلی به میزان ۵ تا ۷ درصد شده است، گفت: هرچند قیمت خودرو‌های داخلی به صورت اسمی افزایش داشته، در عمل بازار خودرو در مشهد قفل شده است و هیچ خرید و فروشی صورت نمی‌گیرد.

حسین حسینی افزود: اکنون بازار خودرو راکد است و خرید و فروش چندانی در بازار صورت نمی‌گیرد. وی درباره قیمت خودرو‌های خارجی نیز بیان کرد: با وجود افزایش قیمت دلار، هنوز قیمت خودرو‌های خارجی افزایش نیافته است با این همه، پیش بینی می‌شود که بعد از به ثبات رسیدن قیمت دلار و طلا خودرو‌های خارجی نیز به تحولات اخیر واکنش نشان دهند.

وی درباره علل رکود بازار خودرو هم گفت: معمولا در برهه‌هایی که بازار ارز و خودرو دچار نوسان می‌شوند، نقدینگی به سمت این بازار‌ها می‌رود که همین مسئله سبب ایجاد رکود در بازار خودرو می‌شود. براین اساس پیش بینی می‌شود که رکود بازار خودرو تا پایان نوسان قیمت ارز و طلا ادامه داشته باشد.

عماد فتاحی، فعال بازار خودرو مشهد هم در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه قیمت خودرو‌ها فقط به صورت اسمی افزایش یافته است، گفت: در عمل خریداری برای خودرو در بازار وجود ندارد، از این رو رشد قیمت دلار و سکه سبب خلوت شدن بازار خودرو از خریداران شده است. وی افزود: در چند هفته گذشته زمزمه‌هایی سبب کاهش تعداد معاملات در بازار خودرو شده بود، اکنون رشد قیمت ارز و سکه این رکود را سنگین‌تر کرده است. برخی افراد هم که در فضای مجازی قیمت‌ها را افزایش داده اند، هدفشان بازار گرمی بوده است و در واقعیت نمی‌توانند خودرو‌های خود را با نرخ‌های جدیدی به فروش برسانند.

میزان افزایش قیمت‌ها

بررسی نوسانات قیمتی در بازار خودرو حاکی از جهش قیمت هاست به طوری که در بین خودرو‌های پراید مدل ۱۳۱ آن از ۱۸۴ میلیون تومان در روز شنبه به ۱۸۶ میلیون تومان رسیده است. در بین خودرو‌های پژو نیز این جهش قیمت‌ها مشهود است به طوری که پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۳۹۹ از ۲۸۸ میلیون تومان در روز شنبه به ۲۹۰ میلیون تومان، مدل ۱۴۰۰ این خودرو نیز از ۳۰۴ میلیون تومان در روز شنبه به ۳۰۵ میلیون تومان رسیده است و مدل ۱۴۰۱ این خودرو نیز در این مدت ۳ میلیون تومان گران شده و ۳۱۶ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو پارس مدل ۱۴۰۰ نیز از ۳۹۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان رسیده و مدل ۱۴۰۱ این خودرو نیز در این مدت ۵ میلیون تومان گران شده و ۴۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

خودرو‌های رانا نیز در این مدت از جهش قیمت‌ها در امان نبوده اند به طوری که رانا پلاس مدل ۱۴۰۰ از ۳۱۰ میلیون تومان به ۳۱۲ میلیون تومان رسیده و مدل ۱۴۰۱ این خودرو نیز از ۳۲۵ میلیون تومان به ۳۳۰ میلیون تومان رسیده و رانا پلاس پانوراما مدل ۱۴۰۰ نیز از ۳۴۷ میلیون تومان به ۳۵۵ میلیون تومان رسیده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->